Dmitar Janev

Rođen 1972. u Zagrebu gdje završava osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirao je 1998. na Medicinskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu. U razdoblju od 2000. do 2003. radio je kao liječnik u Hitnoj medicinskoj pomoći DZ Zagrebačke županije.
2004. započinje specijalističko usavršavanje iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja u KB “Dubrava” koje uspješno završava 2007. godine. Od 2007. do 2012. zaposlen u OB “Ogulin” kao anesteziolog.
Od studenog 2012. zaposlen je u Klinici za tumore KBC “Sestre milosrdnice” gdje je svakodnevno dio tima u najsloženijim onkološkim operacijama. Rad u kirurškoj, otorinolaringološkoj ili ginekološkoj sali često nastavlja kroz postoperativnu brigu za iste bolesnike u Jedinici intenzivnog liječenja.
Posebni mu je interes rad u ambulanti za bol gdje provodi farmakološko i nefarmakološko liječenje boli. Više od 10 godina uspješno primjenjuje metodu akupunkture za ublažavanje akutne i kronične boli kod različitih medicinskih stanja.
U siječnju 2019. uspješno polaže subspecijalistički ispit iz intenzivne medicine.
Kontinuirano se stručno i znanstveno usavršava na brojnim domaćim i stranim kongresima, simpozijima i tečajevima. Završio je dodatnu edukaciju iz medicinske akupunkture 2011. u Zagrebu. Autor je i koautor nekoliko stručnih i znanstvenih radova vezanih uz regionalnu i opću anesteziju. Član je HLK i brojnih društava HLZ.

Specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja
Subspecijalist intenzivne medicine
Područje interesa
  • terapija boli
  • akupunktura
  • TIVA
Kontakt Quality Medical Center, Dobri dol 47, 10000 Zagreb
Konzutlacije Četvrtkom od 16-20.30h, te prema dogovoru